Byggar Bob

Jag och Min Kompis Byggar Bob som är en tax, Han badade inte vilken kruka hiiiiii.
Vov vov Trevlig fredag kväll på er alla.

va då blötta???

Jag och Pepsi är blötta av regn och bad, vi är några riktiga vatten djur?
Va kanske Fisk eller and i vårt förra liv hihihi.
Tass till er alla!
Roligt hade vi allt hihiih

Å va härligt det är att bada

Dom små prickarna är jag och Pepsi när vi badar. Vid Guldkusten jättemysigt , det var Pepsi som lärde mig bada. Älskar att bada.
Vov vov på er alla hund kompisar.

Min Kompis Pepsi & jag

I kväll har vi haft träff på Hovdala jag och min kompis Pepsi, Vi badade och lekte , hade det jätte mysigt det mullrade bådde länge och väl. Vi har en kompis till som heter byggar Bob men kallas för bara för Bob men han fick inte springa lös som vi . Jag och Pepsi har alltid lika kul ihopa.Våra hussar & mattar tyckte vi blev väldigt blötta. Vi grillade med oj vad det regnade åskade och blixtade. Vi avslutade det hela med att va inne i hundhägnet och då fick byggare Bob med vara lös. Vov vov Pesi till Nästa träff.


Täcke & öronmuff

Så här ser jag ut i mitt utsällnings täcke och min öronmuff som jag har när jag skall åka på utställning. Matte har köpt det av en som är jätte duktig på att sy.

Mister & Jag


Ringo Sir Mister B och jag Ricco

Idag har jag varit och hälsat på min kompis Lexi i eftermiddags . Mattes Kompis Jessica och hennes hund Lexi bor i Sjöröd.
Alltid kul att träffa kompisar och busa lite. Det tycker matte med. Men hon glömde kameran så vi får fota henne nästa gång. På kvällen gick vi ner till Mormor & Morfar så jag fick hälsa på mina kompisar Ringo som är en stor svart labbe, Han e mycket snäll och låter mej bestämma jättemycket han kom med leksaker så vi kunde busa lite.
Sir Mister B är cockerspaniel som jag men kommer från en annan kennel som heter Cockanas. Mister är en mycket försynt kompis inte lika busig som Ringo eller jag.
Det blev ju en skön kväll trots att det blåst en massa.Jag är nöjd bara jag får vara ute och leka har massor av bollar i trädgården .

Tass & Vov Ricco

Denise & Ricco

Denise Och Ricco i ringen.

Idag har det varit Ricco´s andra utställning för i år . Idag så har vi varit i Hässleholm på utställning som tur var så ställde Denise upp och sprang med Ricco.  Tack snälla Denise för du var så super snäll och gjorde det och Tack Birgitta för att vi fick campera hos er. De har varit en mycket trevlig dag. Många fina cockerspaniels. Alla är så fina måste vara svårt att vara domare. Roligt att träffa lite cokervänner man lär känna fler och fler ju mer man är ute alla är alltid så trevliga. Tar hand och hjälper en annan som då är lite grön inom detta område man tar ju tacksamt emot tips och ideér.

 

Domarn:Pillemente-Heijden T

 

Riccos bedömning: good size , square , needs to get deeper in chest , more forchest , correct maskulin head , good bite, good bone for the size , well augulated , good coat , happy temperament needs to settle down on the move.

 

Ja det var lite om Riccos bedömning är nöjd.

 

Fick ett trimbord av min man tack snälla Ola <3

 


Söta Simon den främre röda cockern efter kommer söta Theo


Patricia & Söta Theo


Denise


Denise Och Birgitta med Muffin och Fiddelie


Vill man va fin så får man lida pin.

Vill man va fin så får man lida pin.  Har varit iväg med Ricco så han har blivit trimmad. Ja han blev jättefin.  Tack snälla Trimmare nu är min hund supersnygg igen.<3Idag har vi varit iväg och fått mej trimmad.
Matte tänker ställa ut mej i Hässleholm och där skall det komma en massa cockerspaniels. Kul och få träffa lika hundar som jag. Matte köpte ett nytt öronskydd med till mej! Visst blev jag fin?
Matte tycker alltid jag är fin eller söt.
Vi säger tack snälla vän som tog sig tid och trimmade mej.
Min päls blir bara finare för var gång vintern tog nog hårt på den. Och allt regnandet.
Så jag får lite spraybalsam i längderna det använder matte med.
Många tycker jag är lik min pappa Hugo. Jag har träffat honom en gång på en cockerträff som jag tyckte var mycket trevlig.


Lite Om Ricco<3<3<3
Jag heter cockett´s Riccardo men kalas Ricco. Jag kommer från KENNEL COCKETT´S i SÖLVESBORG och min uppfödare heter BIRGITTA MARKOFF. Jag är född 20080210. Min mamma Kallas Flisan men heter MAXI MATES GARBAGE GABE. Min pappa Kallas Hugo och heter COCKETT´S WINTER DAY. Min färg är svart. Jag flyttade till min familj den 25/6 2008. I min familj finns det  matte Towe , Matte Maja 16 år, husse Ola  och husse Simon.
Alla hjälps åt att ta hand om mej . Promenerar, cyklar spelar boll och ibland får jag följa med när Maja eller Simon springer slingan. Vi försöker ju komma ut och träffa lite andra hundvänner med jämna mellanrum och sen så träffar vi ju alltid på någon när vi är ute och går. Towe min matte tycker jag är det bästa hon köpt och jag tror verkligen henne. Ja det bor en katt som heter wilma och en kanin som heter Mawin här med de är också mina kompisar.

Ricco<3!

 

Älskar att ut och gå med min Cocker Ricco är 2 år och 3 månader. Han kommer från Kennel Cockett´s som finns i Sölvesborg.
Vi provar på att ställa ut lite och det har gått blandat , han får alltid fin kritik och det får man ju vara tacksam för.
Det finns en hel del cockerspaniels på utställningar. Vi har gått lydnaskurser som har varit mycket trevliga
Så vi kommer väl mest skriva lite när vi hittar på något kul .och lägga in lite bilder.


Riccardo


Skapat blogg idag!

Detta är första inlägget på Riccardos nya blogg.

Hoppas att den ska va läsbar =)

Hälsningar Ricco.


RSS 2.0